Viktor Balogának van megoldása a katonai fejadagok minőségének javulására


Viktor Baloga parlamenti képviselőnek van megoldása arra, hogy hogyan érjék el a hadseregnél rendszeresített katonai élelmiszercsomagok minőségének javulását, hogy ne kelljen „moslékot” enniük katonáinknak – olvasható a kárpátaljai képviselő Facebook oldalán. Nemrég mi is írtunk arról, hogy milyen fejadagokat kapnak a katonáink.

„Elnök úr, Önhöz fordulok. Kérem segítsen a védelmi miniszternek, hogy rendet teremtsen az élelmiszerellátással kapcsolatban. Van egy egyszerű ajánlatom, ami biztos, hogy száz százalékos sikert eredményez. Az ajánlom, hogy a közeljövőben látogassa meg a Miniszteri Kabinet ülését és ajánlja fel a kormány hivatalnokoknak, hogy egy héten át napi háromszor egyék ezt, engedélyével, amit fejadagnak neveznek” – írta a képviselő megjegyezve, ha valakinek ez nem tetszik, akkor tegye az asztalra a lemondását.

„A frontvonalban harcoló állampolgáraink nem kutyák, hanem ők is emberek. Bár, gondolom néhány miniszter kutyája sokkal jobb ételt eszik mint a katonáink” – írja Baloga megjegyezve, hogy ha már legalább nem kapnak méltó fizetést, akkor legalább normális ellátást kapjanak katonáink.


[poll id=”13″]