Egy ukrán rendszámú kisbusz balesetezett Berkesznél – képek-


Baleset történt hétfőn délelőtt a 4-es főúton Nyírtass és Berkesz között. Az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Pátrohán és Ajakon keresztül terelik.

Egy ukrán rendszámú kisbusz és egy rakomány nélküli nyerges vontató ütközött össze hétfőn délelőtt a 4-es számú főúton, a 303-as kilométerszelvénynél, a berkeszi elágazásnál. A balesetben heten sérültek meg, egy ember súlyosan, hatan pedig könnyebben, mindannyian ukrán állampolgárok. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a beszorult utasokat feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki.

A tűzoltók a járművek áramtalanítása mellett, a rendőrségi vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd az útakadály megszüntetésén dolgoztak. A rendőrök a baleset helyszínelésének ideje alatt az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat Pátrohán és Ajakon keresztül terelték vissza a 4-es számú főútra. A rendőrség 12 óra után pár perccel befejezte a helyszínelést – tájékoztatta a KárpátHir-t a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.


[poll id=”17″]