Bereg-vidék a legjobb strandfociban


A beregdédai Bumeráng üdülőkomplexum strandján a Beregszászi járás válogatottjának győzelmével zárult megyei strandfoci kupa.

A rangos megmérettetésen 6 csapat: Beregszász és Munkács város, valamint a Beregszászi, a Munkácsi, az Ungvári és a Volóci járás válogatottja vett részt. A csapatok két hármas csoportba küzdöttek a döntőbe jutásért, végül csoportelsőként Munkács és a Beregszászi járás jutott a fináléba. A végső győzelmet és a kupát a címvédő Nagybégányi csapat gerincére épülő Bereg-vidéki válogatott szerezte meg, miután 7-2 fényes győzelmet aratott a Latorca-parti egyletet felett. A munkácsi járást képviselő csapat végzett a dobogó harmadik fokán, miután 3–3-as döntetlent követően büntetőkkel legyőzte az Ungvári járás válogatottját.

A kupán kiosztották az egyéni legjobbaknak járó díjakat is. A torna legjobb kapusa: Jankovics Mihály (Munkácsi járás), a legjobb védője: Buda Péter (Munkács), a legjobb csatára: György Péter (Beregszászi járás).
Mihajlo Mitrovszkij, a Kárpátaljai Strandlabdarúgó Szövetség elnökhelyettese értékelve a tornát elmondta, hogy a torna évek óta folyamatosan magas színvonalat képvisel.

További képek ITT.


[poll id=”17″]