Hatgyerekes családot irtott ki egy féltékeny szerető TexasbanEgy hatgyermekes családot irtott ki a Texas állambeli Houstonban David Conley, akinek korábban viszonya volt az anyával – közölte a helyi rendőrség.
A 48 éves Conley az 50 éves Dewayne Jacksonnal és feleségével, a 40 éves Valerie Jacksonnal, valamint a 13 éves Nathaniellel, a 11 éves Honestyvel, a 10 éves Dewayne-nel, a 9 éves Calebbel, a 7 éves Trinityvel és a 6 éves Jonah-val végzett. (A rendőrség először – tévesen – három felnőtt és öt gyerek haláláról számolt be.) Conley az összes áldozatot lőfegyverrel ölte meg. Többüket megbilincselte, egyeseket több lövés is ért.
A legidősebb fiú, Nathaniel feltehetően az elkövető gyereke volt. A Houston körzetében lévő házhoz helyi idő szerint szombat este érkeztek rendőrök egy bejelentés miatt. Miután az ablakon keresztül megpillantották egy fiatal testét, betörtek a házba, ahol a férfi rájuk lőtt. Az elkövető végül nagyjából egy órával később megadta magát a helyszínre kiszállt kommandósoknak. David Conley ellen vasárnap három pontban vádat emeltek minősített emberölés, egyebek között egy hat évnél fiatalabb gyermek meggyilkolása miatt.

gyilkos_amerika_

Sajtóértesülések szerint Conleyt legutóbb júliusban vették őrizetbe, amiérta hűtőszekrénybe verte a barátnője, Valerie Jackson fejét.Az incidenst az váltotta ki, hogy Jackson 10 éves fia sötétedés után ment haza a parkból, és ezen vitatkoztak össze. Tavalyelőtt Conley kilenc hónapot kapott Jackson bántalmazása miatt. A nő védelmében egyúttal távoltartó határozatot is hoztak ellene. Conley 2002-ben késsel fenyegette meg akkori barátnőjét és annak kisgyerekét, 1994-ben pedig egyebek között engedélyköteles gyógyszerkészítmény birtoklása miatt indult ellene eljárás.

mti