Hoverla: Groznij egyelőre maradt


Sehova nem mentem – reagált Vjacseszlav Groznij az Ungvári Hoverla trénere azokra a pletykákra, hogy elhagyta az ungvári klubot.
Nem tudom, honnan szedte a sajtó azt az információt, hogy elhagyom az ungvári klubot. Kijevben a Metaliszt Harkiv elleni mérkőzést követő sajtótájékoztatón, kihangsúlyoztam, azért maradok a fővárosban, hogy találkozhassak a Hoverla tulajdonosával. Az edzői stábom visszatért a csapattal Ungvárra, ahol folytatják a korábban megkezdett munkát, a távozásom pillanatnyilag nincs napirenden – fogalmazott az edző.
Groznij azt is elárulta, hogy Kijevben arra vár, hogy az ungvári klub tulajdonosa fogadja őt. A Sufrics Nesztorral folytatott megbeszéléstől teszi függővé maradását. Hozzátette, ha az egyesület nem tudja megvédeni, akkor ő majd megvédi magát.
A tréner beszélt a klub játékosokkal és a szakmai stábbal szembeni tartozásáról. Cáfolta azokat az értesüléseket, hogy vele szemben rendezték volna az adóságot. A szakember reményét fejtette ki az iránt, hogy rövidesen elszámolnak mindenkivel, hozzáfűzte, amennyiben ez nem történik meg elhagyja a klubot.