Kinevezték az új rendőrparancsnokokat Kárpátalján


Szerhij Knyazev, a megye rendőrfőkapitánya kinevezte helyetteseit és a városi-járási rendőrkapitányságok új parancsnokait.
Így mostantól a 37 éves Sztepan Dovhuny a kárpátaljai megyei belügyi főosztály vezetőjének első helyettese, valamint a megyei nyomozó osztály vezetője. A rendőrezredes ezt megelőzően a Lemberg megyei rendőr-főkapitányság kiemelt ügyek és a szervezett bűnözés elleni osztályát vezette.
A 38 éves Lebovics Jaroszlav lett a megyei rendőr-főkapitányság közbiztonságért felelős helyettese, aki korábban az ukrán belügyi főosztály közbiztonsági részlegét vezette.
A munkácsi városi és járási rendőrkapitányságot a 43 éves eddig a Kijevben tevékenykedő Valentin Iscsuk irányítja majd. Roman Sztefanisin az ungvári városi, Ivan Rusznak az ungvári, Ljudvik Fajt az ökörmezői, Viktor Rebrej a nagyszőlősi, Vaszil Rjabincsak a beregszászi, Anatolij Skirta a perecsenyi, Mihajlo Palkus a rahói, Volodimir Scsadej a huszti, Pavlo Maszkaljuk a técsői és Miron Csernicsko az ilosvai járási rendőrkapitányság új vezetője. Így már csak a szolyvai járási rendőrkapitányi poszt maradt betöltetlen.