Videó: Leszúrta saját nevelőapját, majd kihajította a határban Kisvárdán


Egy fiatal férfi a hajnali órákban hátba szúrta a saját nevelőapját Kisvárdán, majd 47 éves társával tovább verték a tehetetlen férfit, végül a kocsi csomagtartójába tették és magára hagyták a határban.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást F. István 20 éves kisvárdai lakos és F. István 47 éves biatorbágyi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a 20 éves férfi 2015. szeptember 13-án a hajnali órákban egy kisvárdai ház udvarán előzetes szóváltást és dulakodást követően egy zsebkéssel hátba szúrta nevelőapját, majd társával tovább bántalmazta a sértettet.

Az elkövetők az időközben magatehetetlen állapotba került 49 éves férfit egy gépkocsi csomagterébe helyezték, majd Kisvárda külterületére szállították, ahol kitették és magára hagyták.

A sértettet nyolc napon túl gyógyuló, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A nyomozók a gyanúsítottakat elfogták és bűnügyi őrizetbe vették. Az elkövetés eszközét a helyszíni szemle során a rendőrök megtalálták és lefoglalták – tájékoztatott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.