Krímre látogat a Limp Bizkit frontembere


Az Jacksonville-i (Florida) Limp Bizkit (Lágy Piskóta) rock-banda vezetője, Fred Durst házat kíván venni a Krím félszigeten – közölte a Lenta.ru.

A félsziget adminisztrációja már kijelentette,hogy segíteni fog a neves rockzenésznek a megfelelő lakhely kiválasztásában, Dmitrij Polonszkij miniszterelnök-helyettes szerint elégséges szabad hely van a szép fekvésű és kellemes szubtrópusi klímájú Fekete-tengeri üdülőhelyeken.

„A törvényes keretek között természetesen segítünk, remélem, hogy talál kedvére való házat, ahol jól érezheti magát. Jalta és Jevpatoria városok vezetése is jelezte, hogy szívesen áll a külföldi vásárlók rendelkezésére” – húzta alá Akszjonov. Durst október 7-én jelezte szándékát egy hivatalos levél formájában, amelyben azt is kérte, hogy lehetőség szerint kapjon orosz állampolgárságot is. Az év felét töltené a félszigeten, a többi időt filmforgatásokra és TV-sorozatok előkészítésére szánja. Szándéka szerint barátait, más filmcsillagokat és zenészeket is agitál arra, hogy kövessék a példáját. Amerikai állampolgárságát megtartaná, mert Los-Angelesben él a fia.

Szeptember közepén Szergej Akszjonov felhívta a világ show-businessének és a sportnak csillagait, hogy vásároljanak házakat a Krímben, így egy új „Beverly-Hills” születhetne a Fekete-tenger partján. Szeptember 10-én Sami Nasseri francia színész is orosz útlevél iránt érdeklődött, ezt megelőzően Roy Jones világbajnok ökölvívó és Gerarde Depardieu filszínész is orosz állampolgárságot kapott.