Munkácsi járás: Dercen nagy lépést tett az ezüst feléA munkácsi járási labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának rangadóján a 3. helyen álló Dercen hazai pályán 2–1-re legyőzte a már bajnok Alsókerepec csapatát, ezzel megelőzte riválisát a tabellán és feljött a második helyre.

A bajnoki cím sorsa már fordulókkal korábban eldőlt, Alsókerepec nagyon magasan a mezőny fölé nőtt és teljesen megérdemelten lett bajnok. A dobogó még kiadó két fokáért két csapat Dercen és Újdávidháza küzd. A hétvégi fordulóban Dercen Alsókerepecet fogadta hazai pályán. A rangadónak megfelelő izgalmakat hozó derbin, gyakorlatilag a meccs jelentős részében vezető, egyúttal hatalmasat küzdő hazaiak győztek. Így a fényesebb éremért folyó harcban Dercen lépéselőnybe került, egy ponttal megelőzte a fordulóban kimenős Újdávidházát. Beregszentmiklós botlott Nagylucskán, Mezőterebes Gorond legyőzésével otthon tartotta a három pontot.
A munkácsi járási labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának eredményei (zárójelben az ifik):
Dercen–Alsókerepec 2–1 (1–2)
Nagylucska–Beregszentmiklós 3–0 (3–0)
Várkulcsa–Romocsfalva 1–1 (0–3)
Mezőterebes–Gorond 2–0 (4–0)
Kölcsény és Újdávidháza (kimenős)

A bajnokság pillanatnyi állása: 1. Alsókerepec 43 pont, 2. Dercen 35, 3. Újdávidháza 34, 4. Beregszentmiklós 25, 5. Gorond 25, 6. Kölcsény 20, 7. Nagylucska 16, 8. Mezőterebes 13, 9. Várkulcsa 12, 10. Romocsfalva 11.


Lájkolta már a KárpátHír Facebook oldalát?