Balhé miatt ért idő előtt véget a bajnoki a Munkácsi járásbanA rendes játékidő vége előtt rendbontás miatt félbeszakadt a Várkulcsa–Dercen találkozó a munkácsi járási labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában.

A tabella második helyén álló derceniek számára nagy volt a mérkőzés tétje, ugyanis, ha Várkulcsán nem nyernek Újdávidháza egy esetleges győzelemmel a záró forduló előtt, megelőzi őket a tabellán. Végül nem nyertek, de nem is dőlt el semmi ugyanis 2–2-es állásnál rendbontás miatt a játékvezető félbeszakította a találkozót. Információink szerint mindkét fél érintett volt az összetűzésben, így a szövetség úgy döntött egy semleges helyszínen újrajátszatja a mérkőzést. Újdávidháza viszont nyert, sőt 9–0-ás kiütéses győzelmet aratott Mezőterebes felett így egyelőre megelőzte riválisát a tabellán.
A már bajnok Alsókerepec 3–3-as döntetlent játszott Kölcsény vendégeként, Gorond sima győzelmet aratott Nagylucska felett

A munkácsi járási labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának eredményei (zárójelben az ifik):
Újdávidháza–Mezőterebes 9–0 (3–1)
Gorond–Nagylucska 5–0 (0–1)
Kölcsény–Alsókerepec 3–3 (0–2)
Várkulcsa–Dercen (félbeszakadt) (3–0)
Beregszentmiklós és Romocsfalva (kimenős)
Az állás: 1. Alsókerepec 44 pont, 2. Újdávidháza 37, 3. Dercen 35, 4. Gorond 28, 5. Beregszentmiklós 25, 6. Kölcsény 21, 7. Nagylucska 16, 8. Mezőterebes 13, 9. Várkulcsa 12, 10. Romocsfalva 11.


Lájkolta már a KárpátHír Facebook oldalát?