Balhé miatt ért idő előtt véget a bajnoki a Munkácsi járásban


A rendes játékidő vége előtt rendbontás miatt félbeszakadt a Várkulcsa–Dercen találkozó a munkácsi járási labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában.

A tabella második helyén álló derceniek számára nagy volt a mérkőzés tétje, ugyanis, ha Várkulcsán nem nyernek Újdávidháza egy esetleges győzelemmel a záró forduló előtt, megelőzi őket a tabellán. Végül nem nyertek, de nem is dőlt el semmi ugyanis 2–2-es állásnál rendbontás miatt a játékvezető félbeszakította a találkozót. Információink szerint mindkét fél érintett volt az összetűzésben, így a szövetség úgy döntött egy semleges helyszínen újrajátszatja a mérkőzést. Újdávidháza viszont nyert, sőt 9–0-ás kiütéses győzelmet aratott Mezőterebes felett így egyelőre megelőzte riválisát a tabellán.
A már bajnok Alsókerepec 3–3-as döntetlent játszott Kölcsény vendégeként, Gorond sima győzelmet aratott Nagylucska felett

A munkácsi járási labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának eredményei (zárójelben az ifik):
Újdávidháza–Mezőterebes 9–0 (3–1)
Gorond–Nagylucska 5–0 (0–1)
Kölcsény–Alsókerepec 3–3 (0–2)
Várkulcsa–Dercen (félbeszakadt) (3–0)
Beregszentmiklós és Romocsfalva (kimenős)
Az állás: 1. Alsókerepec 44 pont, 2. Újdávidháza 37, 3. Dercen 35, 4. Gorond 28, 5. Beregszentmiklós 25, 6. Kölcsény 21, 7. Nagylucska 16, 8. Mezőterebes 13, 9. Várkulcsa 12, 10. Romocsfalva 11.