Me­göl­ték az MTV stú­di­ó­já­ban el­hunyt nőt?


Sze­ret­tei to­vábbra sem tud­ják, mi okoz­hatta a Ma­radj tal­pon! című ve­tél­ke­dő­ben el­hunyt 32 éves nő ha­lá­lát. Kinga ba­rátja gyil­kos­ságra gya­nak­szik. Ért­he­tet­len, hogy a cu­kor­be­teg nő miért nem vitte ma­gá­val az in­zu­lin­ját.

Továbbra is rengeteg a kérdőjel a Maradj talpon! című vetélkedő felvételén elhunyt nő ügyében. Bár a marosvásárhelyi Kingát már eltemették, családja még mindig a válaszokat keresi. Mivel a nő cukorbeteg volt, mindenhová magával kellett vinnie az inzulinját. Szerettei ezért máig sem értik, hogy a tévéstúdióban miért nem volt nála – írja a Blikk.

A múlt héten temettük el a kisunokámat a marosvásárhelyi temetőben katolikus szertartás szerint. Nem tudom, mi történhetett vele, mert a cukrán kívül soha semmi baja nem volt – mesélte a lapnak szomorúan Erzsike, Kinga Erdélyben élő nagymamája. Az elmondások szerint Kinga a stúdióban ki akarta venni az inzulinját, de semmi nem volt benne. A testvérét még a helyszínről felhívta telefonon, hogy nem érti, miként fordulhatott ez elő, mert mindig volt benne elég adag.

Nem tudni, mi okozta a halálát

A nő rövidesen elájult, mentőhelikoptert hívtak hozzá, de már nem tudták felébreszteni. Kinga közeli barátja, András azt mondta, elképzelhető, hogy manipulálták a hölgy inzulinját. „Azt is sejtem, hogy kicsoda. Be fogok menni a rendőrségre, és feljelentést teszek gyilkosság gyanúja miatt” – tette hozzá a férfi. A család egyelőre azt sem tudja, miben halt meg Kinga. A Blikk megkereste a köztévé sajtókapcsolati vezetőjét is, tőle a következő tájékoztatást kapták:

„A közmédia továbbra is osztozik a család mély gyászában, akiknek kifejezett kérésük volt, hogy a tragédiával kapcsolatban további nyilatkozatot ne tegyünk. A család kérését az MTVA tiszteletben tartja.”