Díjazták a Bereg-vidéki pontvadászat legjobbjait


A Badalói Főnix sikerével zárult a 2015-ös szezon a beregszászi járási labdarúgó-bajnokságban. A pontvadászat izgalmas finisét követően a hét végén került sor díjátadó ünnepiségre.
Az elismerő okleveleket, a legjobbaknak járó díjakat, dobogós helyek érmeit és a bajnoki serleget Petruska Istvánt, a Beregszászi Járási Állami Közigazgatási Hivatal elnöke és Vitalij Matij, Bimba Ferenc elnökhelyettesek, valamint Csehil Sándor a Beregszászi Járási Labdarúgó Szövetség elnöke adta át.
A köszöntőket követően komplett futballmez garnitúrát ajándékoztak minden az idei bajnokságban szereplő csapatnak. Majd kiosztották a legjobbaknak járó díjakat, 2015-ben a beregszászi járás legjobb kapusa a Nagyberegen védő Bodnár Béla lett, a legjobb védőnek Pálóci Istvánt (Badalói Főnix) választották, a legjobb középpályás díjat Makszim Pecserszkij (Badalói Főnix) kapta, a legjobb csatár díjat Pál László (Gáti Artosz) vehette át. Az év játékosa elismerést Kupás Zoltánnak (Badalói Főnix) ítélték oda.
A játékvezetők sem maradtak ki a díjesőből, a sípmesterek közül elismerésben részesült Tóth András, Németh Attila és Igor Zagijev. Továbbá a járási futballban tett erőfeszítéséért a járási közigazgatás elismerő oklevelét díjazta Kemény Csabát a Beregdédai FC, Gazdag Sándort a Nagybégányi FC, Bakos Andrást a Beregszészi Zirka és Csatlós Csabát a Kígyósi FC klubelnökét.
Végezetül díjazták a bajnokság dobogósait, előbb az ifjúsági csapatokat, ahogy arról korábban már beszámoltunk Gát zárt az élen, Badaló a második, Nagybereg végzett a harmadik helyen. A nagyberegiek dupláztak, ugyanis bronzérmes helyen zártak a felnőttek közt is. A tavalyi bajnok Gári Artosz idén kénytelen a bronzéremmel beérni, a Badalói Főnix a tavalyi második helyük után ismét bajnoki címet ünnepelhetett. A bajnoki serleget Knobloch György a Főnix klubelnöke vette át.