László Petra Oroszországba költözne


Beperelné a Facebook-ot László Petra, mert a közösségi oldal törölte az őt támogató oldalakat, az ellene uszítókat azonban meghagyta – nyilatkozta az operatőrnő az Izvesztyijának orosz lapnak adott interjúban. László közölte, családjával fontolgatja, hogy Oroszországba költözik – írja a hvg.

Az operatőr elmondta: amint lezárul az ellene zajló eljárás, Oroszországba költözne családjával, és gondolkodnak azon, hogy elkezdenek oroszul tanulni.

László Petra a röszkei határátkelőnél forgatott, amikor a menekültek áttörték a rendőrsorfalat. Az operatőr több embert igyekezett elgáncsolni, felrúgni, köztük egy kislányt is. Utólag bocsánatot kért, de magát is védte, az Izvesztyijának azt állította, hogy önvédelemből kellett belerúgnia mellette elfutó emberekbe.

Gondolkodik azon, hogy bepereli a Facebookot, mert a közösségi oldal szerint eltakarította az őt támogató spontán létrejött oldalakat, és az ellene uszítóakat meghagyta.

Az elgáncsolt menekültet is perelné, aki a gyerekét cipelte, miközben felrúgta őt az operatőr, mert a férfi szerinte többször megváltoztatta a beszámolóját az esetről. László Petra azt mondta: a férje az ártatlanságát akarja bebizonyítani, számára ez becsületbeli ügy, és rábízza magát.