Hoverla: Sufrics cáfolta, hogy eladnák a Hoverlát


A Hoverla Labdarúgóklub alelnöke, Olekszandr Sufrics az Ukrajinszkij Futbolnak adott interjújában cáfolta azokat az értesüléseket, melyek szerint egy külföldi befektető megvásárolná az ungvári klubot.
„Ha folynának is ilyen tárgyalások én nem veszek ezekben részt, így nem is tudok erről mit mondani” – fogalmazott. Arra az újságíró kérdésre, hogy akkor pontosan ki a kompetens a kérdésben, csak annyit válaszolta, hogy senki: „az alelnök és én is csak megmosolyogtuk a felvetést” – zárta rövidre a témát Olekszandr Sufrics.
Oleg Luzsnij is megszólalt az ügyben, őrültségnek nevezte azokat az információkat, melyek szerint az új tulajdonosok ő váltaná Vjacseszlav Groznijt az edzői poszton.
„Ez teljesen nonszensz, hol vagyok én és, hol van a Hoverla. Jelenleg Lembergben tartózkodom, ajánlatra várok, de egyelőre sikertelenül – fogalmazott a Dinamo Kijev legendás védője, aki utoljára a 2012/2013-as szezonban a Tavrija Szimferopol csapatánál irányította a szakmai munkát.
Ahogy arról korábban beszámoltunk az ua-football értesülései szerint egy külföldi vállalat befektetési lehetőséget keres az ukrán futballban, a cég képviselői az ukrán élvonalban szereplő Ungvári Hoverlával vették fel a kapcsolatot. A portál információ szerint az ungvári klub vezetése tárgyalásokat folytat a külföldi befektetőkkel, akiket a közismert Oleg Luzsnij képvisel a tárgyalásokon. Sőt később olyan hírek is felröppentek, hogy Luzsnij lehet az ungváriak új trénere.