Tiszapéterfalván Tóth Bálint maradt a polgármester


Újra bizalmat szavaztak Tóth Bálintnak, Tiszapéterfalva lakosai, igy ismét ő ülhet a polgármesteri székben. A Facebook bejegyzésében az alábbiakat írja:

Örömömre szolgál bejelenteni, az október 25-i helyhatósági választások eredményeként 1442 szavazattal, ismét elfoglalhattam Péterfalva polgármesteri székét. Köszönetemet szeretném kinyilvánítani támogatóimnak, hogy bizalmukat belém vetve, megértették, szívemen viselem településeink sorsát. A tiszaháti falvak jövőjét tartva kezükben, jól döntöttek, amikor a megkezdett munka folytatása mellett tették le voksukat.

A fejlődés mindannyiunk érdeke, ezért fogunk dolgozni újult erővel. Köszönöm a biztató szavakat, a képviselőtestülettel és munkatársaimmal igyekezni fogunk, a lakosságot szolgálva, helytálljunk, és előrelendítsük a fontosabb ügyeket. Az eredmények (Demjén Viktor 357 szavazat, Bíró István 82 szavazat) tükrében kijelenthetem, egy célért küzdünk, ami nem más, mint falvaink felvirágoztatása, és az itt élő emberek életkörülményeinek javítása.