Tiszapéterfalván Tóth Bálint maradt a polgármesterÚjra bizalmat szavaztak Tóth Bálintnak, Tiszapéterfalva lakosai, igy ismét ő ülhet a polgármesteri székben. A Facebook bejegyzésében az alábbiakat írja:

Örömömre szolgál bejelenteni, az október 25-i helyhatósági választások eredményeként 1442 szavazattal, ismét elfoglalhattam Péterfalva polgármesteri székét. Köszönetemet szeretném kinyilvánítani támogatóimnak, hogy bizalmukat belém vetve, megértették, szívemen viselem településeink sorsát. A tiszaháti falvak jövőjét tartva kezükben, jól döntöttek, amikor a megkezdett munka folytatása mellett tették le voksukat.

A fejlődés mindannyiunk érdeke, ezért fogunk dolgozni újult erővel. Köszönöm a biztató szavakat, a képviselőtestülettel és munkatársaimmal igyekezni fogunk, a lakosságot szolgálva, helytálljunk, és előrelendítsük a fontosabb ügyeket. Az eredmények (Demjén Viktor 357 szavazat, Bíró István 82 szavazat) tükrében kijelenthetem, egy célért küzdünk, ami nem más, mint falvaink felvirágoztatása, és az itt élő emberek életkörülményeinek javítása.


Lájkolta már a KárpátHír Facebook oldalát?