Fegyverrel támadt egymásra egy fideszes és egy szocialista politikus


Vasárnap éjfélkor még a szentendrei kapitányságon ült a Fidesz önkormányzati képviselője, Dombay Zsolt és a szocialisták városi szervezetének elnökségi tagja, Rédei Ottó (fenti képen), miután kölcsönösen feljelentették egymást, írta meg a 24.hu.

„Megdöglesz zsidó, kommunista g… – üvöltötte a FIDESZ egyik képviselője, amikor ma este Szentendrén, a nyílt utcán rámtámadt! Dombay Zsolt harmadmagával rontott rám és kés is volt nála! A támadást elhárítottam. Most a rendőrségen ülök és várom, hogy feljelentést tehessek” – idézte Rédei Facebook-bejegyzését a 24.hu.
Rédei a lapnak azt mondta, még augusztusban összeköltözött Dombay volt élettársával, miután Dombay többször is életveszélyesen megfenyegette őket. Vasárnap este háromnegyed nyolc körül Rédeiék Dombay lakásához autóztak, hogy ruhákat hozzanak el onnan. Amikor az asszony kilépett a kocsiból, Rédei elmondása aszerint az ott várakozó Dombay, valamint Dombay édesanyja és húga nekiesett a nőnek. Erre Rédei is kiugrott az autóból, dulakodni kezdtek.

Rédei kést látott Dombay kezében, ekkor visszaültek az autóba és elhajtottak.
Utóbb derült ki, hogy Rédeinél volt egy „patronos játékpisztoly”, amit, mikor meglátta Dombaynál a kést, előkapott az autóból, majd kétszer a levegőbe lőtt.
Hajnalra derült ki, hogy a lövések miatt Rédeit gyanúsítják.

dombay zsolt
Dombay Zsolt