43 ezerszer erőszakolhattak meg egy mexikói nőt


Egy 23 éves mexikói lány megdöbbentő részletességgel mesélte el történetét a CNN riporterének. Saját becslése szerint 43,200 alkalommal erőszakolták meg, mióta az emberrablók kezére került. Karla Jacintóval a CNN készített egy hosszabb interjút, melyről az atv.hu irt.

Az interjúban elmondta, hogy négy éven keresztül, szinte minden egyes napon körülbelül 30-szor kényszerítették szexuális aktusra.
Egyes felmérések szerint az emberkereskedelem Mexikóban és az Egyesült Államokban a Karlához hasonló mexikói lányok tízezreinek az életét nyomorítja meg. A hatóságok mindkét oldalról a közép-mexikói Tenancingo városát határozták meg az emberkereskedelem központjának. Ide viszik ugyanis a legtöbb áldozatot, mielőtt prostitúcióra kényszerítik őket.

Karla elrablása
Karla elmesélte, hogy már egészen 5 éves kora óta zaklatták a rokonságából. Amikor 12 éves lett, egy 22 éves emberrabló kedves szavakkal és némi édességekkel elcsalta, majd meggyőzte őt, hogy tartson vele. A következő három hónapban a férfi nagyon figyelmesen bánt vele, vett neki ruhákat, cipőket, virágokat és csokoládét is. „Minden olyan csodálatos volt” – emlékszik vissza Karla.

Ezt követően azonban változás történt, és elkezdődött a négy év a pokolban.

„Reggel 10 órától éjfélig kellet dolgoznom. Be kellett csuknom a szememet, hogy ne lássam, mit tesznek velem”
– meséli a lány.

Karla elmondása szerint nem volt szünnapjuk, és az első pár nap után a hét minden napján napi 30 klienst kellett fogadnia. Mindezek mellett a fogva tartója láncokkal és ököllel verte, időnként izzó vassal égette meg.

Csalódás a rendőrségben
Egy nap megjelent a rendőrség annál a hotelnél, ahol prostituáltként dolgozott. Azt gondolta, végre a szerencse az ő oldalára állt, és a rendőrség a többi lánnyal együtt kiszabadítja őt. Tévedett.

A hatósági személyek külön szobákba vitték őket, ahol kompromittáló videó-, és képfelvételeket készítettek róluk. Később azzal fenyegették meg őket, hogy elküldik azokat a családjaiknak, ha nem engedelmeskednek.

„Undorító emberek voltak. Többen még csak 10 évesek voltak, a legtöbb lány sírt” – fogalmazott Karla.

15 évesen Karla egy kislánnyal lett terhes, ám ez ebben a helyzetben inkább átok volt, mintsem áldás. Az fogva tartói ezentúl a baba megölésével fenyegették meg és tartották sakkban.

Kiszabadulás
Végül Karla Jacintót egy emberkereskedelem-elleni művelet során szabadították ki 2006-ban. Hányattatásai 16 éves korában értek véget, négy évnyi szexrabszolgaság után. A CNN alaposan utánajárt az állításainak, amelyek mind igaznak bizonyultak.