Csempészcigivel volt tömve a sárban elakadt autó (képek)


Az ukrán határ közelében a kocsiból gyalogosan menekülni próbáló férfit a rendőrök elfogták.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztályának munkatársai Szatmárcseke külterületén akartak ellenőrizni egy magyar rendszámú terepjárót 2015. november 12-én 18 óra körüli időben. A kocsi először nem állt meg, de elakadt a sárban; a járműből kiugró és gyalogosan menekülni próbáló férfit a nyomozók elfogták.

A terepjáróban úgynevezett mesterkartonokba csomagolva több mint 16 millió forint értékű cigarettát találtak, amit az elfogott 31 éves tiszacsécsei férfival együtt átadtak ez eljárás folytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztályának munkatársai Szatmárcseke külterületén akartak ellenőrizni egy magyar rendszámú terepjárót 2015. november 12-én 18 óra körüli időben. A kocsi először nem állt meg, de elakadt a sárban; a járműből kiugró és gyalogosan menekülni próbáló férfit a nyomozók elfogták. A terepjáróban úgynevezett mesterkartonokba csomagolva több mint 16 millió forint értékű cigarettát találtak, amit az elfogott 31 éves tiszacsécsei férfival együtt átadtak ez eljárás folytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.