Ismét segített a Jobbik Kárpátalján (képek)


A tegnapi napon Sneider Tamás, az Országgyűlés és a Jobbik alelnöke munkatársaival újabb adományokat hozott Kárpátaljára, ezúttal célzottan két – a mezővári és a beregszászi – óvodának.
.
A látogatás során Zán Fábián Sándor református püspökkel és Salamon Elemérrel, Mezővári polgármesterével is találkoztak Sneiderék. A jobbik politikusa megkoszorúzta a sztálini terror áldozatainak a helyi emlékművét is – tudatta az alfahir.hu.

Sneider Tamás kifejtette, hogy még az idei évben legalább egyszer mindenféleképpen ellátogat Kárpátaljára, de ha a beérkezett adományok olyan mértékben emelkednek, akkor akár többször is Kárpátalja felé veszi az irányt.

Szívszorító a kárpátaljai magyarok élni- , de mindenekelőtt magyarként élni akarása. Erről a legnagyobb szükségben sem feledkeznek meg. Az ő hozzáállásukból magam is erőt tudok meríteni. Tanulságos volt a beregszászi bentlakásos óvoda működését is megismerni, ennek mintájára hasonlót szűkebb hazánkban is el tudnék képzelni. Hozzáteszem, ott a gyermekek érdeke az első, a döntéshozók nekik, nem pedig a liberális (ál)jogvédőknek kívánnak megfelelni

– fejtette ki az alelnök.