Sor került a Beregszászi Városi Tanács alakuló ülésére


Sor került az új összehívású Beregszászi Városi Tanács alakuló ülésére – tette közzé Babják Zoltán, Beregszász polgármestere közösségi oldalán.

Ennek során Hapák József, a városi választási bizottság elnöke ismertette a polgármester és a képviselőtestület tagjai megválasztásának hivatalos eredményeit. Ezt követően Babják Zoltán, Beregszász polgármestere felolvasta az eskü szövegét, s átvette az igazolványt.

Hasonlóan jártak el a képviselők is. A képviselőtestület tagjaihoz fordulva — egyebek mellett — a polgármester rámutatott, hogy minden hónapban fogadhatják a választópolgárokat az ülésteremben, meghallgatva az emberek problémáit, megoldva gondjaikat-bajaikat. Emellett köszönetet mondott a városi választási bizottság tagjainak, Hapák Józsefnek, a testület elnökének, a körzeti bizottságok tagjainak az általuk elvégzett felelősségteljes munkáért. Végezetül eredményes, Beregszász felvirágoztatása érdekében kifejtett munkát kívánt a képviselőknek, illetve aláhúzta, hogy szorosan együttműködve képesek megoldani az előttük álló feladatokat, teljesíteni választási ígéreteiket.

Bejelentette, hogy a városi tanács következő ülése során a tanács jegyzőjének, a VB tagjainak, az alpolgármestereknek, a szavazatszámláló bizottság tagjainak megválasztása, illetve az állandó bizottságok létrehozása szerepel majd a napirenden.