Férje robbantotta fel a képviselőnőt


Valószínűleg egy gránátot robbantott az autóban egy orosz képviselő férje; mindketten életüket vesztették. Az ismerősök szerint sokat veszekedtek, miután a férfi elveszítette az állását.

Deréktól lefelé meztelenül szedték ki a rendőrök a szolgálati Toyotából Okszana Bobrovszkaja novoszibirszki képviselő és férje, az orosz különleges erők egykori tagja holttestét – számolt be a Siberian Times, amely képeket is közölt a véres autóról és a házaspárról.

A hatóságok kizárják a terrorista támadást, a sebesülésekből ugyanis egyértelmű, hogy a férj, Nyikita okozta a detonációt; valószínűleg egy gránát robbant fel a kezében, mindkettejük arca a felismerhetetlenségig összeroncsolódott.

Feltételezések szerint a férfi azzal vádolta az asszonyt, hogy megcsalta, és előbb szexre kényszerítette az autóban, majd felrobbantotta a gránátot. Az ismerősök szerint sokat veszekedtek, miután a férj elveszítette az állását, így az asszony lett a családfenntartó.

Borovszkaja nem csupán képviselőként dolgozott, hanem Novoszibirszk második legnagyobb építési vállalatának az igazgató-helyetteseként is, a Toyota az ő szolgálati autója volt.

Forrás: Origo