Botrányos luxusban él az ügyészdinasztia csemetéje


Az egyik kijevi újságíró leleplező riportot készített egy fővárosi ügyész fényűző életéről.

Jevhen Kudrjavcev fiatal kora ellenére már szép karriert futott be, s elképesztő luxusban él. Ám arra képtelen ésszerű magyarázatot adni, miből is telik neki villára, magán repülőutakra, drága autókra, luxus holmikra. Csak érthetetlenül duruzsolt valamit az orra alatt, amikor az újságíró rákérdezett erre. Az apja határozottabb volt, ő kikérte magának, hogy miért másznak bele a családjuk magánügyeibe…

Nem akárki a papa. Viktor Kudrjavcev sokáig volt az ország főügyészének a helyettese, a jelenlegi főügyész, Viktor Sokin helyetteseként is dolgozott. A leleplező riportból az is kiderül, hogy az egész Kudrjavcev família nagyon tehetős, mindenki zsíros állásokban dolgozik és feldobja őket a pénz. A hivatalos fizetésükből nem tudnának így élni, azonban arra nem adnak választ, mégis honnan szedik ezt a temérdek pénzt.

A kis Kudrjavcev csemete Kijev Szolomonszkij kerületének helyettes ügyészeként dolgozik. Csinos felesége, Jelena sem szegény. Hatalmas birtok szerepel a vagyonnyilatkozatában. Az újságíró feltevése szerint a férje írathatta z ő nevére a biztonság kedvéért.