Beregszászba került a Föderációs Kupa


A Beregszászi Csillag nyerte a beregszászi járási Föderációs Kupát mivel a sorozat kígyósi fináléjában 3–0-ra legyőzte a Gáti Artosz együttesét. Nagybégány végzett a harmadik helyen.

A döntő első percei komolyabb lehetőség nélkül teltek el. Aztán a 20. percben Kizman Gergely révén a szabadrúgásból szerzett vezetést a motiváltabban futballozó beregszászi egylet. A gátiak megpróbáltak még a félidő végéig egyenlíteni azonban ez nem sikerült. A második játékrész elején kettőre növelték előnyüket a Vérke-partiak. Papp Zoltán bólintott az ellenfél kapujába egy szabadrúgás után. A bekapott gól után magasabb sebességbe kapcsolt a Gáti egylet, szinte odaszögezte ellenfelét saját tizenhatosához.

A beregszásziak viszont jól védekeztek, s főleg kontrákból veszélyeztettek. A harmadik mindent eldöntő gólt is egy ilyen helyzetből esett: a beregszászi támadó félpályáról emelte át a kint álló kapus felett a labdát. A lefújásig az eredmény nem változott. Így a Beregszászi Csillag nyerte a beregszászi járási Föderációs Kupát, Gát lett a második, míg a kisdöntőben a Nagyberegi FC-t 1–0-ra legyőző Nagybégány zárta a harmadik helyen a tornát.