Oda a luxus, befuccsolt az ügyészi karrier


Elvesztette ügyészi nyomozói állását Jevhen Kudrjavcev, akiről nemrég írtunk.

Mint az megjelent, fiatal kora ellenére már szép karriert futott be, s elképesztő luxusban él. Ám arra képtelen volt ésszerű magyarázatot adni, miből is telik neki villára, magán repülőutakra, drága autókra, luxus holmikra.

Közben kiderült, nem akárki a papa. Viktor Kudrjavcev sokáig volt az ország főügyészének a helyettese, a jelenlegi főügyész, Viktor Sokin helyetteseként is dolgozott. A leleplező riportból az is kiderült, hogy az egész Kudrjavcev família nagyon tehetős, mindenki zsíros állásokban dolgozik és feldobja őket a pénz. A hivatalos fizetésükből nem tudnának így élni, azonban arra nem adtak választ, mégis honnan szedik ezt a temérdek pénzt.

A kis Kudrjavcev csemete Kijev Szolomonszkij kerületének helyettes ügyészeként dolgozott. Ám már csak múlt időben. December hetedikei hatállyal megszűnt a munkaviszonya, sőt, visszamenőleg vizsgálják az általa vitt ügyeket. Neki és feleségének évi 117 ezer hrivnya volt a kimutatott jövedelme, miközben elképesztő luxusban élnek, egy Land Cruiser Pradón furikáznak, ötszobás elit lakással rendelkeznek Kijev belvárosában, drága külföldi nyaralásokon pihennek.