Moszkal: Maseratit rejteget a Baloga-párti politikus


Egy több mint 200 ezer dollárt érő Maserati Quattroporte luxus sportautót rejteget Vaszil Jovdi, a Baloga-féle Jedinij Centr (JC) técsői járási szervezetének vezetője, a Técsői Járási Közigazgatás egykori megbízott elnöke – állítja Hennagyij Moszkal Kárpátalja kormányzója.

„A fekete színű Maserati Quattroporte 4,2 literes motorral szerelt luxusautót még 2015. áprilisában vásárolta Jovdi, pont akkor, amikor a Técsői Járási Közigazgatás megbízott elnöki tisztét töltötte be. A Maserati csúcsmodelljének ukrajnai listaára meghaladja a 200 ezer dollárt” – jelentette ki a megyei közigazgatás elnöke.

„Vaszil Jovdi csak éjszaka közlekedik méregdrága autóján, ugyanis nem szeretné borzolni a técsői „uralma” után mélyszegénységbe került helyi polgárok idegeit. El szeretné kerülni a kellemetlen kérdéseket, mégpedig, hogy hova tette a választásokra kiutalt pénzeket. Jovdi Maseratija jól szimbolizálja őt és pártját, amelyben olyan arcátlan emberek politizálnak, akik gátlástalanul csak a saját zsebeiket tömik – fogalmazott élesen Hennagyij Moszkal.