Bűnüldöző lett a szexi táncosból (képek)


Anasztázia Maljovana a Nemzeti Polícia ungvári járőrszolgálatának egyik legfelkapottabb arca lett. A fiatal lány korábban is nagy népszerűségnek örvendett, hisz a közismert Blitz modern-tánc-stúdió táncosa és koreográfusa. Nyilván ennek is köszönheti formás idomait.

Anasztáziát felkapta a kárpátaljai média, gyakran szerepel TV-műsorokban, képei elárasították a világhálót. Legutóbb új munkájáról a Tisza-1 csatornának nyilatkozott.

„Négy éves korom óta táncolok, mindig is ezt akartam csinálni. A életem nagy részét a tánc tölti ki” – nyilatkozta a fiatal járőr, aki az Ungvári Nemzeti Egyetem földrajz szakán szerzett diplomát.

„Ezt megelőzően az állami földhivatal városi kirendeltségén dolgoztam. Változásra vágytam, szerettem volna valami sokkal nagyobbnak a részese lenni. Ezért is döntöttem úgy, hogy jelentkezem a Nemzeti Políciához. Nem voltam magamban teljesen biztos, sok kétség is gyötört, de úgy döntöttem, hogy mégis belevágok.” – fogalmazott megjegyezve, hogy még most is folyamatosan tanul.

Bevallotta, hogy nehezen tudja összeegyeztetni a munkáját és a táncot, de igyekszik mindkét helyen maximálisan helytállni.