Szlovák és román rendszámú autók baleseteztek Nyiregyházánál


Nyíregyháza és Napkor között karambolozott egymással egy román rendszámú Ford és egy szlovák Audi szombat délelőtt.

Egy román és egy szlovák rendszámú személygépkocsi ütközött össze szombat délelőtt a 41-es számú főúton, a 9-es kilométerszelvénynél, Nyíregyháza és Napkor között. A balesetben az egyik jármű vezetője a helyszínen életét vesztette, a másik gépkocsiban utazók könnyebben sérültek. A nyíregyházi és a baktalórántházi hivatásos tűzoltók a roncsok közzé szorult sérültet feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak – tudatta a katasztrófavédelem sajtószolgálata.

A helyszíni értesülés szerint a Ford Nyíregyháza irányába tartva egy előzés végén ütközött a szemből érkező Audival, és az ütközés nyomán ketten megsérültek, egy személy életét vesztette. A rendőrség lezárta az útszakaszt és eljárás keretében vizsgálják a felelősség kérdését.

Napkor, 2016. január 9. Frontális baleset helyszíne a 41-es számú fõúton Nyíregyháza és Napkor között, ahol egy román és egy szlovák rendszámú személyautó összeütközött 2016. január 9-én. . A balesetben az egyik jármû vezetõje a helyszínen életét vesztette. MTI Fotó: Taipusz Attila

mti