Szlovák és román rendszámú autók baleseteztek NyiregyházánálNyíregyháza és Napkor között karambolozott egymással egy román rendszámú Ford és egy szlovák Audi szombat délelőtt.

balest_napkor

Egy román és egy szlovák rendszámú személygépkocsi ütközött össze szombat délelőtt a 41-es számú főúton, a 9-es kilométerszelvénynél, Nyíregyháza és Napkor között. A balesetben az egyik jármű vezetője a helyszínen életét vesztette, a másik gépkocsiban utazók könnyebben sérültek. A nyíregyházi és a baktalórántházi hivatásos tűzoltók a roncsok közzé szorult sérültet feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak – tudatta a katasztrófavédelem sajtószolgálata.

A helyszíni értesülés szerint a Ford Nyíregyháza irányába tartva egy előzés végén ütközött a szemből érkező Audival, és az ütközés nyomán ketten megsérültek, egy személy életét vesztette. A rendőrség lezárta az útszakaszt és eljárás keretében vizsgálják a felelősség kérdését.

Napkor, 2016. január 9. Frontális baleset helyszíne a 41-es számú fõúton Nyíregyháza és Napkor között, ahol egy román és egy szlovák rendszámú személyautó összeütközött 2016. január 9-én. . A balesetben az egyik jármû vezetõje a helyszínen életét vesztette. MTI Fotó: Taipusz Attila

mti