Nincs tilalom, külföldi edzőtábort tervez a Hoverla


Ivan Sic, az Ungvári Hoverla labdarúgócsapatának ügyvezetője cáfolta azokat a sajtóban napvilágot látott híreket, miszerint a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) kizárta a klubot a következő két átigazolási időszakból. Megerősítette két új szerzemény érkezését, valamint, hogy két külföldi edzőtábort is terveznek a télre.

„A mai napig nem kaptunk hivatalos levet a FIFA-tól, arról, hogy kizártak minket a következő két átigazolási időszakból. Következésképp hatalmas sajtókacsának minősíthetjük ezeket az értesüléseket. Így a korábban bejelentett két átigazolás az előírásoknak megfelelően történt. Dmitro Nazarenko és Olekszij Zozulja még novemberben írt alá az ungvári együtteshez” – nyilatkozta a klubigazgató.

Sic a kölcsönjátékosokkal kapcsolatban megjegyezte, hogy még nem tudni ki marad és ki megy. Egyelőre csak Curikov távozott a keretből. A téli szünet utáni első ülésen tud majd konkrétumokról beszélni. Azokkal akikkel még november során aláírtak, azok biztos maradnak és a csapattal kezdik meg a szezon előtti felkészülést.

„Két körülbelül kéthetes külföldi edzőtábort tervezünk. Hagyományosan Törökországba repül majd a csapat, hogy pontosan mikor azt még most nem tudom megmondani”

– fogalmazott Ivan Sic, ezzel cáfolva azokat az értesüléseket, hogy a Hoverlát a megszűnés veszélye fenyegeti.