“Kormányváltásig nem szülök”- újabb őrület Magyarországon


Egyre több rúzs feliratos női hasat találni a közösségi oldalakon.

Néhány eltökélt “nő” vette a fejébe, hogy kormányváltásig bizony ők nem fognak szülni. A “mozgalmat” az egyik Facebook csoportból indították útnak, bár a csoportot nem ezért hozták létre, mégis itt jelent meg először. A “A mind1 átka” csoportban lehetett először találkozni a tiltakozás eme formájával néhány napja, ahová bizonyos Simon Zsuzsanna rakott fel először képeket . Azóta számtalan képet töltöttek már fel a témával kapcsolatban. Érdekes, hogy a legtöbb hozzászóló “korcs ideológiának” nevezi és nem helyesli  az egész akciót.

Napjaink egyik legismertebb ferences rendi szerzetes, Böjte Csaba gondolatait legalább olvassuk el ezzel az őrülettel kapcsolatban.

Nagyon sajnálom ezeket a vörös betűs nőket!! Döbbenten látom, hogy az elvakult ideológia képes egyeseket öngyilkos terroristává tenni, másokat meg egy ilyen, szintén gyilkos elhatározásba hajszolni!! Az életet nem egy politikai rendszer adja, hanem az Istennel együtt működő szabad akaratú ember!! Örvendek, hogy az én drága édesanyám nem lett bábja valami beteg, torz ideológiának és nemcsak vállalt engem szeretettel, hanem fel is nevelt!! Életem legszebb ajándéka mit Istentől kaptam az az én drága édesanyám!! Adná az Isten, hogy minden férfi és nő megtapasztalja, hogy mennyire csodálatos dolog az élet mellett dönteni, az életet vállalni, azt akár vérszerinti szülőkként, akár nevelőszülőként hordozni!

“Imádkozok azért, hogy az élet ne legyen a különféle ideológiák játékszere” – írja Facebook oldalán Böjte Csaba.

760x0