Leonardo DiCaprio eljátszaná Vlagyimir Putyint


A legrangosabb orosz filmstúdió, a Lenfilm azt nyilatkozta, készen állnak arra, hogy Leonardo DiCaprió főszereplésével filmre vigyék a bolsevik forradalmat, Leninnel az élen – közli az atv.hu.

A filmstúdió közleménye azt követően látott napvilágot, hogy DiCaprio bejelentette, szívesen eljátszaná akár Putyint, Lenint vagy Raszputyint. “Putyin nagyon-nagyon érdekes lenne, örülnék, ha eljátszhatnám”- mondta a Golden Globe-díjas színész a German Welt am Sontag-nak.

Oroszország legrégebbi filmstúdiója erre reagálva, kijelentette, hogy terveik között szerepel egy történelmi film legyártása. “DiCaprio pedig valóban nagy hasonlóságot mutat a fiatalkori Leninnel. És most már rendelkezésre áll elegendő kellék, amely a bolsevik forradalmat és annak korszakát képes hitelesen rekonstruálni” – mondta a stúdió sajtótitkára, Valery Karpov a Radió Baltic-nak – irj az atv.

Ugyanakkor más jelentkező is akad Leonardo DiCaprio-ra. A világhírű orosz filmrendező-forgatókönyvíró-producer, Vladimir Bortko is bejelentkezett, hangsúlyozva, amennyiben a színész felkéri, bármilyen filmet megrendez vele.

“DiCaprio nagyon jó színész. Bármit eljátszhat, amit csak akar. Én pedig boldog lennék, ha engem választana” – tett hozzá.