Nagy Sándor: Első számú akarok lenni


A Budapest Honvéd hivatalos oldalán közölt interjút a január első napjaiban igazolt Nagy Sándorral. Az ungvári hálóőr elmondta, hogy hétévesen kezdett el futballozni, tizenöt volt, amikor az Ungvári Hoverla (korábban Zakarpattya) színeiben bemutatkozott az ukrán első osztályban.

„Nagyon jól érzem magam. Eddig csak pozitív benyomásom van a klubról és a hangulatról. Az öltözőben jó kedvű mindenki, közvetlenek a társak, sokat beszélgetünk, kifejezetten tetszik ez a légkör” – osztotta meg első benyomásait a kapus.

„Kemenes Szabolcs a csapatkapitány, azt hiszem, ez eleget mond. Horváth Andrisnak a játéka nagyon tetszik, rendkívül technikás kapus, szerintem nagyon tehetséges. Ott van még a fiatalabb kapus is, a Vajda Dani, akinek még kell fejlődnie, de a későbbiekben ő is remek kapus lesz” – fogalmazott a csapaton belüli konkurenciával kapcsolatban.

Az őszi szezonnal kapcsolatban a kapus elmondta, hogy szerinte ez a csapat nem ott áll a tabellán, ahol lennie kellene. Hozzátette, mindent meg fog tenni azért, hogy oda juthassa a Honvédot, ahol lennie kéne. Kiemelte, hogy a baráti hangulat mindenképpen az eredményesség felé viszi majd a csapatot.

„Azért vagyok itt, hogy én legyek az első számú kapus, nem pihenni jöttem ide, keményen fogok dolgozni” – hangsúlyozta Nagy Sándor.