Síelés közben egy felnőtt, szánkózásban egy gyermek halt meg


Január 24-én a rahói járási kórházban életét vesztette az a férfi, aki január 18-án síelés közben nekiütközött egy fának.

A férfi 22 éves volt és a járásban lévő Tiszaborkút településről származik, ahol síelés közben szerzett súlyos sebesüléseket. Zárt fejsérüléssel, törött karral és csuklóval, illetve mellkasi sérülésekkel szállították kórházba, az orvosok igyekezete ellenére sem tudták megmenteni az életét- közölte az ua-reporter.com.

A fiatalkorú férfi édesapja a halála után feljelentést tett az orvosok ellen, ezért a rendőrség a szakmai feladatok nem megfelelő teljesítése vádjával eljárást kezdeményezett az ügyben.

A férfi holttestét Ungvárra szállítják egy független boncolási vizsgálat elvégzésére.

Tragikus szánkózás

Január 23-án a perecsenyi járásban Poroskő településen pedig egy 7 éves gyermek vesztette életét ismeretlen körülmények között. A kislány testvérével ment szánkózni az utcára, amikor egy kis idő elteltével a testvére arra lett figyelmes, hogy a nővére mozdulatlanul fekszik a szánkó mellett. Az édesapja rögtön orvoshoz vitte a gyermeket, de az orvosok már nem tudták megmenteni. A kislány holttestét Ungváron fogják megvizsgálni, hogy megállapítsák mi okozta a halálát.