Egy sejk magának akarja a Klicsko-Fury visszavágót


Brit lapértesülések szerint egy titokzatos arab sejk azzal kereste meg a két bokszolót, hogy a jachtján tartsák meg a visszavágót.

A milliárdos nevét nem hozta nyilvánosságra a The Daily Mirror, ahogy azt sem, hogy a sejk mennyit ajánlott a két bokszolónak a privát meccsért. Ugyanis a jachton nagyjából 120 személy tudná megtekinteni a visszavágót, és egy millió dollárt kérne a jegyekért. A jegyár azért ilyen borsos, mert az eseményt nem közvetítenék a televíziók és a sajtót is távol tartanák – írja a lenta.ru.

A brit Mirror közlése szerint Fury nemet mondott a megkeresésre, úgy fogalmazott ezt a találkozót az egész világnak látnia kell, nem lehet ez száz gazdag ember kiváltsága.

Volodimir Klicsko november 28-án Düsseldorfban 11 év után egyhangú pontozással kapott ki a 27 éves angol sportolótól, akivel korábban olyan szerződést kötött, mely szerint Fury köteles visszavágót adni neki sikere esetén – már amennyiben az ukrán erre igényt tart. Brit lapértesülések szerint május 7-én, Münchenben kerülhet sor a nehézsúlyú visszavágóra.