Exkluzív videó: a leégett Ukrajna belülről


Felkerült a világhálóra az első videofelvétel a leégett Ukrajna áruház belsejéről. A hozzászólok többségének a donecki repülőtér rommá lőtt terminálját idézi a látvány.

Az egy perces videofelvételt a Tisza TV egyik operatőre osztotta meg közösségi oldalán. A felvételen jól látszik, hogy hatalmas pusztítást végzett a tűz, az elszenesedett törmelék vastagon beborít mindet. Mindössze néhány állva maradt kormos polc és vitrin emlékeztet arra, hogy itt egykoron áruház működött.

Egyébként a katasztrófaturizmus helyszíne lett a leégett áruház, sokan jönnek, hogy saját szemükkel lássák mi maradt az Ukrajnából, az elvetemültebbek az épület előtt le is fotóztatják magukat.

Ahogy arról a KárpátHír is beszámolt, a város legrégebbi nagyáruháza hétfőn nyitás előtti órákban gyulladt ki, az oltásában 12 tűzoltóautó és mintegy 70 tűzoltó vett részt, négy órán keresztül küzdöttek a gyorsan terjedő lángokkal. Végül a földszint teljesen az emelet részben kiégett. Az elsődleges vizsgálatok szerint a tüzet elektromos zárlat okozhatta. Az épület sorsáról még nem tudni semmit.

Торговый центр “Украина” сегодня…

Közzétette: Vadim Svida – 2016. február 4.