Fegyveres rablás KisvárdánA Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Tevékenység- irányítási Központjába 2016. február 11-én 21 óra 9 perckor érkezett bejelentés, mely szerint egy ismeretlen fegyveres férfi egy kisvárdai büfében rablást követett el.


A büfé alkalmazottja elmondta, hogy 21 óra körüli időben egy fekete maszkot viselő férfi lépett be az ajtón, kezében egy fegyvernek látszó tárgyat tartott és a bevétel átadására szólította fel. A 32 éves nő ellenállás nélkül átadta a pénzt és a férfi távozott. A rendőrség két órán belül 22 óra 30 perc körüli időben elfogta a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

A 44 éves helybeli férfit egy kisvárdai sörözőben fogták el a rendőrök, ahol szóváltást követően fegyvert fogott és azzal megfenyegetett egy vendéget.

A rendőrök a férfinél megtalálták az eltulajdonított készpénzt, gáz- riasztó pisztolyát valamint a söröző előtt parkoló gépkocsijában a fekete maszkot. A 44 éves férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol rablás bűntett és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –