Téli Kupa: kialakult a negyeddöntők mezőnye


Kialakult a negyeddöntő mezőnye a megyei Téli Kupában, miután a hét végén véget értek a csoportkör küzdelmei. A csoportokból az első két helyezett jutott az egyenes kieséses szakaszba.

Az I. csoportban a Minaji FC hibátlan mérleggel zárt az élen, miután az utolsó fordulóban 2-1-re legyőzték a Hoverla utánpótláscsapatát. A továbbjutást érő második helyet az Ungvári FC kaparintotta meg azzal, hogy 1-0-ra nyertek a szerednyei együttes ellen.

A kincsesi (vízilabda)pályán – a heves esőzések miatt szinte az egész játékteret egybefüggő víz borította – az I. csoportban a csoportelsőség volt a tét a Beregdédai FC számára a Kincsesi Sólyom elleni találkozón. A vártnál jóval szoros eredmény született, a tópartiak végül kiharcolták a győzelmet, és első helyen léptek a következő körbe. A Csapi Lokomotív-Koncházai Vitéz mérkőzésen dőlt el a második hely sorsa. A találkozó egyetlen gólját a csapiak szerezték, ami a továbbjutást jelentette a számukra.

A III. csoportból a borhalmiakat legyőző Munkácsi Sportiskola folytathatja az egyenes kieséses szakaszban. A Latorca-partiak újabb sikerükkel az első helyen zárták a csoportkört. Az FK Polenán át vezetett az út a negyeddöntőbe a Beregszászi FC számár. A Vérke-partiak zökkenőmentesen vették az akadályt, 3-1-re nyertek és a második helyen jutottak a következő körbe.

A Huszti Obolonnyal és a Felsőveresmarti FC-vel lett teljesen a negyeddöntő mezőnye. A két gárda a IV. csoport utolsó körében nem bírt egymással, így végül 2-2-es döntetlennel ért véget a találkozó.

Ma Munkácson a labdarúgás házában sorsolják ki a negyeddöntők párosításait. A versenybizottság döntése alapján a play off körben oda-visszavágós párharcokat rendeznek.

A megyei Téli Kupa 3. és 5. csoportkörének eredményei:

I. csoport (Ókemence):
Ungvári Hoverla U19-Minaji FC 1-2
Szerednyei FC-Ungvári FC 0-1
Nagyszőlősi FC (szabadnapos)

A végeredmény: 1. Minaji FC 12 pont, 2. Ungvári FC 7, 3. Nagyszőlősi FC 5, 4. Ungvári Hoverla U19 3, 5. Szerednyei FC 1.

II. soport (Kincses):
Csapi Lokomotív-Koncházai Vitéz 1-0
Kincsesi Sólyom-Beregdédai FC 0-1

A végeredmény: 1. Beregdédai FC 9 pont, 2. Csapi Lokomotív 6, 3. Koncházai Vitéz 3, 4. Kincsesi Sólyom 0.
III. csoport (Borhalom):
FK Polena-Beregszászi FC 1-3
Munkácsi Sportiskola-Borhalom 2-1

A végeredmény: 1. Munkácsi Sportiskola 7 pont, 2. Beregszászi FC 6, 3. FK Polena 4, 4. Borhalom 0.
IV. csoport (Huszt):
Huszti Obolony-2-Kaszómező 0-1
Huszti Obolony-Felsőveresmart 2-2
Ötvösfalva (szabadnapos)
A végeredmény: 1. Huszti Obolony 10 pont, 2. Felsőveresmart 5, 3. Kaszómező 4, 4. Huszti Obolony-2 1, 5. Ötvösfalva 1