Brutális részletek: így gyilkolt a gyerekfejjel a kezében üvöltöző asszony


Az egész világot sokkolták azok a képsorok, amelyeken egy üzbegisztáni nő egy levágott gyerekfejjel a kezében a moszkvai metró bejáratánál üvöltözik. A nő a rendőrségnek elmondta, a férje hűtlensége miatt háborodott fel, és a fejében levő hangoknak engedelmeskedve követte el a szörnyű rémtettet – közli az atv.hu.

Visszavitték a helyszínre azt a 38 éves muszlim nőt, aki tegnap egy gyermek levágott fejével a kezében üvöltözött a moszkvai metrónál. A rendőrök által körülvett Gyulchekhra Bobokulova három gyerek édesanyja megmutatta a hatóságoknak azt a lakást, ahol a 4 éves Nastya Meshcheryakovának egy konyhakéssel levágta a fejét. A gyermek testét a kiságyában hagyta.

A 38 éves nő a rendőrségnek elmondta, hogy

a gyilkosság napján hangokat hallott, amelyek csak erősítették benne azt a dühöt és mérget, amit a férje miatt érzett, akiről megtudta, Üzbegisztánban új családot alapított miközben ő Oroszországban dolgozott. Elmondása szerint visszautasította azt az ajánlatot, hogy a férfi második felesége legyen.

A rendőrségnek egy órájába telt, mire letartóztatták. Az üzbegisztáni asszony felvezette a rendőröket és megmutatta nekik azt az ötödik emeleti lakást, amelyben a Meshcheryakov családdal együtt élt már 3 éve.

„Levettem a szoknyámat és a szemetesbe dobtam. Átöltöztem az imádkozáshoz használt ruhámba. A hangok mondták nekem, hogy azt viseljem” – mondta a nő.

A 4 éves kislány különleges kezelésre szorult egy születési rendellenesség miatt. A dada egészen a haláláig „úgy gondoskodott róla, mintha a sajátja lenne” – fogalmazott az egyik rendőr.