Kutyafejet „sétáltatott” egy férfi Ungváron


Szabadon engedték a rendőrök azt a férfit, aki nyilvánosa levágta egy kutya fejét, majd a véres fejjel és a késsel a kezében a megyeszékhely utcáin sétált – írt felháborodottan közösségi oldalán Marianna Szavicka újságíró.

„Tudom, hogy a többséget nem érdekli a kutya, de mégis ki lesz a következő áldozata, megint egy kutya, vagy pedig egy ember? A helyszínre kiérkező rendőrök kulturáltan beszéltek a férfival. Még azt is megvárták, amíg a gyilkos barátja hozott neki egy hot-dogot. Kukába dobták a meggyilkolt kutya holttesté és megkérték, hogy szálljon be az autóba”

– írta az újságíró. Azt nem tudja, hogy készült-e az esetről jegyzőkönyv, és a hatóságok kezdeményeztek-e eljárást a férfi ellen.

Hétfő délután kisebb tömeg gyűlt össze a városi rendőrkapitányság épülete előtt, a demonstrálók azt követelték, hogy helyezzék előzetes letartóztatásba a korábban elengedett állatkínzót. A tüntetők úgy tudják, hogy 1,9 ezreléknyi alkohol volt a férfi vérében, attól tartanak megismétlődhet az eset. Sőt attól félnek, hogy legközelebb emberre támad a közismerten drogos férfi.

Ennél durvább eset is történt tegnap Moszkvában, ahol egy nő egy levágott gyerek fejjel járkált a moszkvai metrónál. Erről ITT olvashat!