Marad az esős idő


Hétfőn erősen felhős időre számíthatunk, és többfelé várható záporeső. Kedden eleinte borongós idő lesz, majd csökken a felhőzet,szerdán gyengén felhős idő várható. Csütörtökön erősen felhős, vagy borult lesz az ég, pénteken szórványosan alakulhat ki újabb eső – közölte a köpönyeg.hu.

Hétfő
Erősen felhős időre számíthatunk, és többfelé várható záporeső. Párás, foltokban ködös lesz a levegő. Az északias szél mérsékelt marad. Reggel 4 fok körül, délután 7 és 13 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Kedd
Eleinte borongós idő lesz, néhol még kisebb zápor is kialakul. Napközben csökken a felhőzet, több helyen előbukkan a nap. Megélénkülhet az északnyugatira forduló szél. Reggel 3, délután 11 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerda
A hajnali párásság megszűnése után gyengén felhős idő lesz néhány órás napsütéssel. A délelőtt folyamán ugyanis egyre több felhő sodródik hazánk térsége fölé. Néhol zápor is előfordul. A maximum 11 fok körül valószínű.

Csütörtök
Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé van kilátás esőre, záporra. Az északnyugati, északi szél egyre többfelé megerősödik. A csapadékos idő hatására gyengül a nappali felmelegedés: csak 5 és 10 fok között várható a csúcsérték.

Péntek
Eleinte többfelé, majd szórványosan alakul ki újabb eső, záporeső. Délután már jelentősebben felszakadozhat a felhőtakaró. Erős marad a szél. 7 és 14 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Fronthatás nincs.
forrás_koponyeg.hu