Kialakult az elődöntők párosítása a megyei Téli Kupában


Kialakult a legjobb négy mezőnye a labdarúgó megyei Téli Kupában, amelybe a Ungvári FC és a Minaji FC révén két ung-vidéki csapat jutott be. A címvédő Beregdédai FC és a Munkácsi Sportiskola gólzáporos győzelemmel harcolta ki továbbjutását.

A Minaji FC kényelmes helyzetből várhatta a Beregszászi FC elleni visszavágót, hiszen az első meccsen 3–0-ás előnyt szerzett. Az ung-vidéki mérkőzés nem erőltették meg magukat a csapatok, a Vérke-partiaknak egy percig sem volt lehetőségük a továbbjutásra gondolni, félgőzzel is továbbment a Minaji FC az elődöntőbe.

A Munkácsi Sportiskola nem várta rossz helyzetből a visszavágót, hiszen egy héttel korábban minimális különbségű vereséget szenvedett Csapon, ráadásul sikerült idegenben gólt szereznie. A latorca-partiak rögtön a mérkőzés elején magukhoz ragadták a kezdeményezést, a hazaiak öt gólig meg sem álltak: 6–2-es összesítéssel a munkácsiak jutottak tovább.

A Huszti Obolonynak négygólos hátrányt kellett volna ledolgoznia az Ungvári FC ellen, de a gólszerzés sem jött össze a hazaiaknak.
Egygólos előnnyel várta a Beregdédai FC a Felsőveresmart elleni negyeddöntő visszavágóját, hamar eldöntötték a továbbjutás sorsát a hazaiak. Rozman mesternégyesével a tópartiak végül 6–0-ra verték a felsőveresmarti egyletet.

NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓK
Minaji FC–Beregszászi FC 2–0 (Bagrij 29., Dudas 67.)
Továbbjutott: a Minaji FC, 5–0-ás összesítéssel
Munkácsi Sportiskola–Csapi Lokomotív 5–0 (Francsuk 15., Dankanics 16., Harcsenko 48., 64., Nurejev 56.)
Továbbjutott: a Munkácsi Sportiskola 6–2-es összesítéssel
Huszti Obolony–Ungvári FC 0–2 (Szkunzjak 52., 54.)
Továbbjutott: az Ungvári FC 6–0-ás összesítéssel
Beregdédai FC–Felsőveresmart (Velika Kopanya) 7–0 (Rozman 16., 34., 38., 48., Kemény 25., Dávid 32., Béres 51.)
Továbbjutott: a Beregdédai FC 8–0-ás összesítéssel

AZ ELŐDÖNTŐK PÁROSÍTÁSA
Ungvári FC–Beregdédai FC
Minaji FC–Munkácsi Sportiskola