Alijev: Szabó egy szenilis vénember


Ha Szabó ennyire hazafi, akkor az okoskodás helyett inkább menjen és harcoljon Kelet-Ukrajnában – reagált Olekszandr Alijev a Dinamo Kijev egykori labdarúgója, Szabó korábbi kijelentésére, amelyben elítélte Jevhen Szeleznyovot mert az orosz Kubany Krasznodarhoz szerződött. Alijev szerint Szeleznyov jó döntést hozott.

„Nem értem, mi van ebben olyan rossz. Szeleznyov döntését csak egyetlen szakértő, Szabó József kritizálta. Zsenya (Jevhen becézve, a szerző) helyesen reagált, amikor azt üzente neki: ha lehet akkor anyagilag segítse a családját. Ha Szabó ennyire hazafi, akkor az okoskodás helyett inkább menjen és harcoljon Kelet-Ukrajnában”

– fogalmazott Olekszandr Alijev a Matchdaynek adott interjújában.
A Dinamo Kijev egykori labdarúgója egyenesen szenilis vénembernek nevezte az ungvári születésű legendát. Alijev szerinte kell rá hallgatni és nem szabadna vele interjút készíteni. Hozzátette, támogatja Szeleznyov döntését, aki európai klubhoz is igazolhatott volna.

„Egy focista karrierje nem olyan hosszú, Zsenya a családjára és az Eb szereplésre gondolt, amikor Oroszországba szerződött. Szeretne formában és játékban maradni, hogy bekerülhessen az ukrán válogatottba”

– mondta a középpályás.
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Szabó József felszólított minden ukrán labdarúgót, hogy ne szerződjön az ellenséghez.