25 fok is lehet a héten


Hétfőn többnyire erősen felhős idő valószínű hosszabb-rövidebb napos időszakokkal, ugyanakkor a keleti megyékben néhány órás napsütés is lehet. Főként a Dunántúlon valószínű helyenként kisebb eső. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10, 15 fok között alakul.

Kedd: A gyakran változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb napos időszakok is lehetnek. Elszórtan valószínű záporeső, zivatar. A déli, majd a Dunántúlon délután északnyugatira forduló szél megélénkül, a Dunántúlon, illetve zivatarok környezetében megerősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0, +7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13, 18 fok között várható.

Szerda: A fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható, csapadék nem valószínű. A déli, délnyugati szél helyenként megerősödik.
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2, 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15, 21 fok között alakul.

Csütörtök: Napos idő várható kevés gomolyfelhővel, csapadék nélkül. A déli, délnyugati szél olykor megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5, 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19, 24 fok között alakul.

Péntek: Napos idő várható kevés gomolyfelhővel, csapadék nélkül. Az élénk délnyugati szél este északnyugatira fordul, időnként megerősödik.
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7, 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21 ,25 fok között alakul.