Csütörtökön már 24-25 fok lesz


Szerdán gyakran lesz erősen felhős az ég, és elszórtan zápor is kialakulhat. A délnyugati szél többfelé lesz erős, helyenként viharos. Folytatódik a tavaszi felmelegedés: délután már 15 és 21 fok között alakulhat a hőmérséklet. Melegfronti hatással számolhatunk.

Csütörtökön
ragyogóan napos időre van kilátás, inkább csak a fátyolfelhők szűrik a napsütést. A délnyugati szél változatlanul erős lesz. 20 fok köré erősödik a nappali felmelegedés, délnyugaton már 24-25 fokos kora nyárias értékek is lehetnek.

Pénteken egy gyenge hidegfront hatására átmenetileg erősen megnövekszik a felhőzet és elsősorban északon záporok is előfordulnak. A szél északnyugatira fordul és megerősödik. 20-25 fokos meleg lesz.

Szombaton a reggeli órákban csökken a felhőzet és szikrázóan napos, friss, tiszta idő valószínű. Csapadék már nem lesz. Délutánra a szél is mérséklődik. Felfrissül a levegő: 16 fok körül alakul a csúcsérték.

Vasárnap szép napos időre van kilátás, csapadék nélkül. A hűvös reggelt 15-20 fok közötti kellemes hőmérsékletű délután követi.