Tömeggyilkossággal fenyegetőztek egy amerikai repülőn


Visszafordulásra kényszerített egy Honoluluból Naritába tartó United Airlines járatot egy kisebb idegösszeomlást kapó férfi. Az utast nem engedték jógázni, majd állítása szerint felesége is ellene fordult.

Dührohamot kapott egy United Airlines járatán utazó férfi, miután megtiltották neki, hogy repülés közben jóga gyakorlatokat végezzen. A helyzeten az sem segített, hogy a férfi felesége is egyetértett az értetlenkedő utaskísérőkkel – írja a Hirado.hu.

A férfi nem bírta idegekkel a “lelki terrort” és erőszakossá vált. Szerencsére az amerikai tengerészgyalogság több tagja is a gépen utazott, így rögtön a személyzet segítségére siettek.

A zaklatott utas azonban többször megpróbálta megharapni és lefejelni őket, tömeggyilkossággal fenyegetőzött, és azt ordibálta, hogy “Nincs Isten”.

A koreai származású férfit még mindig a honolului szövetségi börtönben tartják fogva, hiszen hazautazásához újból repülőre kellene felszállnia – és ezt senki sem szeretné.

A börtönben teljesen elengedte magát, és öngyilkossággal is fenyegetőzött.

A férfi csak akkor szabadulhat, ha kifizet egy 25 ezer dolláros bírságot, emellett orvosi papírokra is szüksége lesz, melyben egy szakember mentális egészéségének javulásáról nyilatkozik.

A történet csattanója a férfi kora: a nyugdíjas gazda valójában 72 éves, és 40. házassági évfordulójára utazott feleségével Hawaiira. A férfi állítólag az egész nyaralás alatt rosszul aludt, ezért is kezdett el jógázni.