Fura tabletták az Audiban


Ismeretlen tablettákat foglaltak le az ungvári rendőrök.

Hétfő reggel nyolc körül egy ungvári nő kért segítséget a rendőröktől, aki a korábbi párját durva bánásmóddal vádolta meg. A rendőrök miután kiértek a Minaji utcára, azt az információt kapták a nőtől, hogy a korábbi férje már elment a helyszínről és részegen ült a volánhoz. Miután megadta az autó márkáját, modelljét és rendszámát, a rendőrök a keresésére indultak és hamarosan meg is találták a Dzsambula utca mellett.

Az Audi A3 sofőrje figyelmen kívül hagyta a rendőrök felszólítását és megpróbált elmenekülni, de a rendőröknek sikerült megállítani.

Ezután kiszállva az autóból agresszívan viselkedett és ismét megpróbált elmenekülni, de sikertelenül.

A férfinél nem találtak semmiféle dokumentumot. A törvények adta lehetőséget felhasználva átvizsgálták az autót és 78 csomagot találtak, amelyekben 15 ismeretlen tabletta volt, illetve 152 másikat, amelyekhez recept is volt. Ezen kívül egy kést és két kristályos anyaggal teli fecskendőt találtak. Ezeket az ismeretlen anyagokat a rendőrség szakértői fogják vizsgálni, hogy kiderítsék, mik is azok valójában. Az ügyet átadták a nyomozóknak, az autót pedig lefoglalták.