Fury apja hordággyal fenyegeti Klicskót


Tavaly novemberben, az év egyik legnagyobb meglepetését szolgáltatva Tyson Fury legyőzte az uralkodó nehézsúlyú bajnok Vlagyimir Klicskót és a súlycsoport első számú emberévé lépett elő. A címvédő Angliában szeretné a visszavágót.

A felek közötti visszavágó régóta lóg a levegőben, de a félinformációkon és pletykákon kívül semmi konkrétum nem született az elmúlt négy hónapban.

Tyson Fury apja, John feleslegesnek tartja az időhúzást, hiszen mindegy, hogy hol lesz a visszavágó, szerinte fia ismét kiüti majd Klicskót.

„Hagyjuk már Oroszországot, Amerikát vagy Németországot, az Egyesült Királyságban zajlik jelenleg a nehézsúlyú bokszélet. Sokáig itt is marad, hiszen senki sincs, aki a fiamat le tudná taszítani a trónról. Tyson az oroszlán barlangjába merészkedett és onnan hozta el a bajnoki címeket, most Klicskónak kellene ugyanezt tennie. Mi mindent megtettünk, amit kértek tőlünk, így most jöjjön el hozzánk Angliába.

A fiam sokáig világbajnok lesz, ha Vlagyimir mégis idemerészkedne, garantálom, hogy hordágyon hozzák majd le a ringből” – idézte John Furyt a Profiboksz.hu szakportál.