Az indiai diákok gyilkosa életfogytiglanra számíthat


A csapi határőrök a rendőrökkel együtt a szlovák-ukrán határ közelében elfogtak három személyt, akiket a szörnyű hétvégi gyilkossággal vádolnak.

Április 10-én hajnali négykor értesítették a rendőröket, hogy Ungváron a Scsedrin utcában két halott indiai diákot találtak egy házban. Egy harmadik életveszélyes állapotban volt. A házban italozásra utaló nyomokat találtak és az is lehet, hogy az italtársai gyilkoltak.

A rendőrök mindent bevetettek, hogy a gyilkosok nyomára bukkanjanak és végül ez eredményre vezetett. Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének második része hatodik pontja és 115. cikkelye alapján szándékos gyilkosság vádjával eljárást indítottak. Az elkövetők az áldozatok számítógépét és táblagépét is magukkal vitték. Az egyenlőre még nem ismert, hogy a képen látható férfi mellet a másik két elfogott személy is segített-e a gyilkosságban.

 

A tetteseknél az elfogásuk után számtalan bizonyítékot találtak, melyek a gyilkosságra utalnak, többek között véres konyhakést, az indiai diákok útlevelét.