Elkészült a megyei bajnokság menetrendje


A Kárpátaljai Megyei Labdarúgó Szövetség Végrehajtó Bizottságának beregdédai kihelyezett ülésén elfogadták az amatőr labdarúgó-bajnokság 2016-os idényének menetrendjét.

A pontvadászat élvonalában tizennégy gárda küzd majd a bajnoki címért és a dobogós helyezésekért. A Minaji FC, az Vilhicii (Irhóc) FC és az Ungvári Szpartakusz az idei szezon újonc csapata. A második vonal Nyugati és Keleti csoportjában tizenhárom-tizenhárom egylet száll ringbe az elsőségért. A nyugatiban a Derceni FC, a Pisztraházai Meteor, az Újdávidházai Mevigy a keletiben a Nnagybocskói FC, az Izai FC, a Hanicsii (Gánya) FC és a Tereszvai (Taracköz) FC próbál majd újoncként szerencsét.

A pontvadászat lebonyolítása nem változott tavaszi-őszi idényben oda-visszavágós lebonyolítási rendszerben mérkőznek meg az első és a másodosztály csapatai. A bajnokság élvonala április 16-án szombaton, a másodosztály április 17-én vasárnap rajtol.

A grémium arról is határozott, hogy a Megyei Kupa elődöntőit későbbi időpontra halasztják, az első mérkőzés április 13. helyett április 20-án a visszavágó, pedig április 28. helyett május 5-én rendezik A döntőt május 9én rendezik majd a lehetséges helyszínek Ilosva, Munkács, Szerednye és Técső.

Részletes menetrendet ITT, ITT és ITT érhet el!