Felkavaró felvételek: Így imádkoztak életükért a zuhanó repülő utasai


Videófelvételt készített az Etihad “horrorjáratán” utazó egyik utas a landolás előtti pánikról, mikor még mindenki azt hitte, hogy pillanatokon belül lezuhanhat a gép. Az utasok közül harmincan megsérültek, kilenc embert kórházba kellett szállítani. A gép plafonja is megrepedt, az oxigénmaszkok is a levegőben himbálóztak – írja a hirado.hu.

Videót készített az Etihad “horrorjáratának” egyik utasa a landolás előtti hatalmas széllökésekről és a gépen kialakult pánikról.

Az emberek magasra emelt kézzel sikongatnak, legtöbben imádkoznak, de vannak, akik csak szorosan átölelik a mellettük ülő családtagjukat.

A légitársaság által szerdán kiadott közlemény szerint az Abu-Dzabiból indult repülőgép “komoly és váratlan” légörvénybe került 45 perccel a landolás előtt a Soekarno Hatta nemzetközi repülőtéren.

A poggyásztartók és a plafon is megszenvedte a hirtelen lökéseket, a repülő plafonján sok helyen repedés keletkezett, az utasok személyes holmijai és az összes szemét az ülések közötti folyosón landolt, és az oxigénmaszkok is a levegőben lógtak.