Nyemcov szeretői harcolnak a milliókért


Borisz Nymecov, az orosz ellenzék Moszkvában megölt vezetőjének hatalmas vagyon maradt hátra. Egyesek szerint egymilliárd dolláros vagyona van, de mások szerint “mindössze” 200-300 millió rubeles vagyonról van csak szó.

A politikus több kapcsolatot is fenntartott. Jekatyerina Odincova két gyermeket is szült a politikustól, aki nemrég a pletykák miatt személyes képeket is megosztott a viszonyáról, hogy bizonyítsa kapcsolatát. A másik örökségre hajtó nő Jekatyerina Iftodi, aki állítólag szintén gyermeket szült a politikustól. Iftodi szavai szerint a politikus azt mondta neki, hogy kételkedett abban, hogy Odincova az ő gyermekeit szülte. Szavai szerint ez bizonyítja az is, hogy Odincova nem engedi, hogy gyermekeitől DNS mintát vegyenek.

Mellesleg egy orosz bíróság azt is kijelentette, hogy Idtodi gyermeke nem Nyemcovtól van. Georgij Tjurin ügyvéd szavai szerint Odincova kapcsolata Nyemcovval nem volt olyan felhőtlen, mint amilyennek állítja a nő, hisz az csak titokban találkozott a szeretőjével, mivel férjnél volt. A politikus mégis nevét adta a gyermeknek, mivel az külsőleg rá hasonlított. Bármennyi is legyen Nyemcov öröksége az még orosz mértékkel is hatalmas összeg, hisz biztos van valahol egy offshore számlája amiről számtalanszor írtak az orosz médiában.